Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Tyrosin a opalování

Praktické lékařství Karolína 7.2.2017

Dobrý den, chtěla bych začít brát tyrosin, ale chci se zeptat v jakém ročním období ho začít brát a co se stane když mám na obličeji pigmentové skvrny jestli zmizí nebo jich bude ještě více. Jinak bych ho chtěla brát kvůli opalování abych byla více opálená ale i kvůli stresu ve škole a cvičení a ještě se chci zeptat jestli se mi změní i barva vlasů? Jinak tréninky mám 9 týdně. Cca 45min. Děkuju Nashledanou

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Karolíno, přiznám se, že s užíváním tyrosinu kvůli opalování nemám zkušenost. Pokud má...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Opalování
Dobrý den, můj zaměstnavatel mi poskytl v rámci zkouškového...
Opalování
Dobrý den, s přicházejícím létem jsem zkusila párkrát...
Četná znaménka a opalování
Dobrý den, Mám více znamének na kůži a průběžně...
Udělali se mi na kůži po opalovaní červené pupínky rozdílných velikostí
Dobrý den, Udělali se mi na kůži po opalovaní červené...
Pásový opar.
Dobrý den prodělala jsem pásový opar ,teď je to vklidu...
Kožní vyrážka
Dobrý den, dnes mi vyskočila vyrážka na břichu po...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tyreotoxikóza


Tyreotoxikóza

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť ohľadom môjho zdravotného stavu. Mám 27...

Tyreotoxikoza


Tyreotoxikóza


Tyreotoxikoza


Tyreotoxikoza


Tyreotoxikoza a IDDM I. s IP


Tyreotoxikóza NS


Tyreotoxikóza s toxickou mnohauzlovou strumou


Tyreotoxikoza, psychika,spavost


Tysabrin nebo Gilenya


Tyteotoxikoza


TZhodnocení mého zdravotního stavu

Dobrý den. Před sedmi lety jsem podstoupil již třetí operaci meziobratlové...

Tzv. "dívčí kolena"


Tzv. kapičky rozkoše

Dobry den. Chci se zeptat jestli je nejake riziko otehotneni z tzv. kapicky...

Tzv. zadní rýma

Už více než dva roky cítím tlak těsně nad kořenem nosu a až na malé výjimky...

Tzv. zlomenina penisu

při sexu si na mě žena neopatrně dosedla a poté při každém stopoření údu se...

Tzv.chemické těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor : je mi 35 (už mám jedno dítě),...

Tzv.mexická chřipka

Dobrý den,v neděli 15.11. jsem byl v kontaktu s dívkou,která má potvrzenou prasečí...

U 3letého chlapečka se objevil nádor za oční bulvou

Dobrý den, u 3leteho chlapečka se objevil nádor za oční bulvou. Prý se nedá...