Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Tzv. zlomenina penisu

Urologie Václav 29.10.2011

při sexu si na mě žena neopatrně dosedla a poté při každém stopoření údu se úd prohne směrem nahoru a vychýlí doprava. Při nahmatání prsty, když je úd v klidu, cítím jakoby něco, co tam nepatří (jakoby sraženina). Děkuji za radu a odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
doporučoval bych se vyhnout nějaký čas sexuálním aktivitám a v případě, že b...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zlomenina ruky
zdravim mam třištivou zlomeninu , zlomenina hlavičky...
Zlomenina V.MC
Dobrý den, Chtěl bych se prosím zeptat. Utrpěl jsem...
Zlomenina
Dobry den mam tridtivou zlomeninu lokte operscr srouby...
Zlomenina kotníku
Dobrý den, před 5 týdny jsem si přivodil zlomeninu...
Zlomenina bederního obratle
Dobrý den, chtěla bych se informovat. 18.4.2017 jsem...
Zlomenina III. nártní kosti
Dobrý den, Lékař (chirurg) mi diagnostikoval únavovou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tyreotoxikóza NS


Tyreotoxikóza s toxickou mnohauzlovou strumou


Tyreotoxikoza, psychika,spavost


Tyrosin a opalování


Tysabrin nebo Gilenya


Tyteotoxikoza


TZhodnocení mého zdravotního stavu

Dobrý den. Před sedmi lety jsem podstoupil již třetí operaci meziobratlové...

Tzv. "dívčí kolena"


Tzv. kapičky rozkoše

Dobry den. Chci se zeptat jestli je nejake riziko otehotneni z tzv. kapicky...

Tzv. zadní rýma

Už více než dva roky cítím tlak těsně nad kořenem nosu a až na malé výjimky...

Tzv.chemické těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor : je mi 35 (už mám jedno dítě),...

Tzv.mexická chřipka

Dobrý den,v neděli 15.11. jsem byl v kontaktu s dívkou,která má potvrzenou prasečí...

U 3letého chlapečka se objevil nádor za oční bulvou

Dobrý den, u 3leteho chlapečka se objevil nádor za oční bulvou. Prý se nedá...

U 5 leté dcery recidivuje spála


U jedné nohy mám bolest kolem kotníku

Dobrý den, zjišťuji, snad mi poradíte. U jedné nohy mám bolest kolem kotníku,...

U konecniku mam jiz 3 tydny takove boulicky

Dobry den, rad bych se zeptal pro me na choulostivy dotaz. U konecniku mam jiz...

U konečníku jsme si našla měkkou bulku

Dobrý den, mám sedavé zaměstnání už 5 let, u konečníku jsme si našla měkkou...

U konečníku se mi objevil bolestivý výrůstek

Dobrý den. I konečníku se mi objevil bolestivý výrůstek. Co by to mohlo být?...

U kořene penisu mám suchou kůži

Dobrý den, měl bych na Vás dotaz, zda se dle přiložené fotografie dá vzdáleně...

U kořene penisu mám takovou menší červenou bulku

Dobrý den, nedávno jsem si všiml, že u kořene penisu mám takovou menší červenou...