Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Účinnost antikoncepce - menstruace v noci, první prášek až v poledne

Antikoncepce Elie 3.4.2013

Dobrý den chci se zeptat, teď začnu brát první HA Lindynette20 a dostala jsem to ve 3 hodiny ráno, prášek jsem si vzala ve 12 h odpoledne. Budu chráněna? nebo mám týdne používat kondom?. A ještě jeden dotaz bych měla, je normální že ke konci menstruace mám hnědý výtok? nevím jestli je to ještě konec menstruace nebo to bude trvat na dále, normálně mám bílý výtok. Je všechno v pořádku? Předem děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, před otěhotněním budete chráněna, kondom nemusíte používat. Je běžné, že po...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vliv na účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lék Novalgin může...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, prosím vás když jsem zvracela asi za dvanáct...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli bue snížena...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, ráda bych se zeptala: beru antikoncepci...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, vysadila jsem antikoncepci po 14 dnech užívání,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Účinnost antikoncepce

Dobrý den pane doktore. Brala jsem antikoncepci Regisha, která měla málo hormonu,...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně účinnost antikoncepce, včera jsem dobrala...

Účinnost antikoncepce

Dobry den,užívám antikoncepci Daylette,během Vánoc jsem byla nemocná a dostala...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Azalia kvůli migrénám. Nejsem po porodu a nekojím,...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda léky Cotrimoxazol Al forte ovlivňují účinnost...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, od které chvíle v mém případě mohu v považovat...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den,můžete mi napsat jaká je možnost otěhotnět v 37 letech přes užívání...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli bue snížena účinnost antikoncepce v...

Učinnost antikoncepce

Dobrý den,prosím o radu,beru Pramino společně s léky na štítnou žlázu-Jodid...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz ohledně účinnosti antikoncepce. Již čtvrtým rokem užívám...

Účinnost antikoncepce a možné otěhotnění

Dobrý den, můj problém je docela obsáhlý proto Vám napíši vše důležité. Beru...

Účinnost antikoncepce druhý den užívání

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette 20, a začínám ji brát po menstruaci...

Účinnost antikoncepce Maloo

Dobrý den, necelé dva týdny beru HA Maloo, včera jsem měla nechráněný sex v...

Účinnost antikoncepce Minerva

Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva. Při užití první tablety z plata jsem...

Účinnost antikoncepce po 3 průjmech

Dobrý večer pane doktore, prosím Vás o radu. Prodělala jsem střevní virózu...

Učinnost antikoncepce po antibiotikách

Dobrý den, užívám Lyndette 20 a před nedávnem jsem dobrala Zinnat, za jak dlouho...

Účinnost antikoncepce po ATB

Dobrý den, mám menší dilema. Asi 2 dny po 7 denní pauze jsem pocítila nemoc....

Účinnost antikoncepce po menstruaci

Dobrý den, mám antikoncepci Minisiston a chtěla bych se zeptat jestli její účinek...

Účinnost antikoncepce po průjmech, je při kontinuálním braní dalšího platíčka zapotřebí další ochrana?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li stačí chránit se navíc i kondomem...

Účinnost antikoncepce po průjmu a tabletka po

Dobrý den paní doktorko, před dvěma dny jsem měla slabší střevní chřipku večer...