Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vit. B a příbírání

Praktické lékařství Nela 12.2.2017

Dobrý den,
mám diagnostikovanou polyneuropatii dolních končetin a na základě toho doházím na injekční B vitamin (pouez kombinace B1, B6 a B12). Bylo mi řečeno, že po B injekcích se přibírá na váze. Běhám závody a tak se snažím si svou váhu držet. Je možné, že po aplikacích těchto injekcí (1x týdně po dobu 5ti týdnů) může dojít k nabírání? V příbalovém letáku v kolonce vedlejší účinky tyto problémy nepíší.

Děkuji moc

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, nejedná se o pravidlo, že každý po vitamínech skupiny B přibíra na váze, zejmén...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přeočkování proti hepatitidě B
Dobrý den, v minulosti jsem byla očkovaná proti hepatitide...
Hepatitida B-laboratorní testy
Dobry den, pozna se z laboratornich testu na hepatitidu...
Chronická hepatitida B
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou prognózy...
Očkování proti hepatitidě B
Dobrý den, mám příští rok ve škole možnost zúčastnit...
Přenost hepatitidy B a C
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat, zda je možné nakazit...
Hepatitida B v těhotenství
Dobrý den jsem těhotná a teď mi dělali první odběry...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Visanne X HA Jeanine

Dobrý den pane doktore, zajímá mě, jaký je rozdíl mezi Visanne a HA Jeanine...

Vísařský řez

Dobry den,chtela bych se zeptat,s pritelem bychom chteli treti miminko,mela...

Viscelární tuk

Dobrý den, nedávno jsem si nechala změřit nějakým pánem v supermarketu hodnotu...

Viscerální tuk

Dobrý den, můžete mi, prosím, poskytnout fotografii (ne kresbu) viscerálního...

Visení hlavou dolů

Dobrý den, chci se zeptat. Když jsem hlavou dolů (stačí 15 sekund) je to pro...

Visící kůže na šourku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na neobvyklou záležitost týkajících se mých...

Visledek RTG

Omlouvam se ze otravuji ale chtel bych se zeptat co presne znamena muj vysledek...

Visual Snow a zrnité vidění

Dobrý den chtel bych se zeptat zda neni v České republice specialista na Visual...

Visvetleni nalezu ct

Dobry den rad bych poprosil o visvetleni spravy s ct.stp.laminomii l5/s1 dx....

Vit. A

Dobrý den,brala jsem v těhotenství zhruba 2,5 měsíce omega 3,kde v jedné tobolce...

Vit. C a Marťánci

Dobrý den, mohl byste mi prosím napsat zda dětský organismus nějak zatíží to...

Vit. D u dětí

Dobrý den,synovi jsem chybou po 6. týdnech dávkovala vegantol jen 1xměsíčně,...

Vit. doplnky

Dobrý den měla bych takový dotaz, jsem po třech potratech a nyní mi dr. na imunologii...

Vit. doplňky

Dobrý den, měl bych mít zvýšený příjem vitamínů a stop. prvků, hlavně vit. E...

Vitamín

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na užíváni Vigantolu u kojenců. Doktor nám...

Vitamin A

Dobrý den, zvyšuje používání počítače(LCD monitor) spotřebu vitamínu A? Děkuji...

Vitamin A - seroslepost

Dobry den p. dr., mam astigmatismus a hure vidim kdyz je mensi hladina osvetleni...

Vitamín A a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz ohledně užívání vitamínu A a plánovanému těhotenství. Více...

Vitamín A v těhotenství

Dobrý den, již jsem se ptala jestli vadí množství vitamínů A v těhotenství a...

Vitamín A v těhotenství

Dobrý den, prosila bych o Váš názor ohledně možnosti předávkování vitamínem...