Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Všechno to začalo ze dne na den, kdy jsem prostě nemohl mít erekci

Urologie Michal 21.10.2019

Dobrý den, je mi 19let(narozem 3.8.2000) a potýkám se s problémem ohledně erekce. Všechno to začalo ze dne na den, kdy jsem prostě nemohl mít erekci. Stalo se tak asi před 3měsíci zpátky, kdy jsem erekce dosáhnout nemohl skoro vůbec, ale během této doby jsem měl asi třikrát období, kdy jsem erekce mohl dosáhnout úplně v pořádku, ale vždy to byl max. den nebo dva a poté jsem opět nemohl. Problém přetrvával, tak jsem se rozhodl navštívit urologa, kterému jsem problém řekl a řekl, že pokud bude přetrvávat, tak mám jít na nějaké další testy. Nemyslím si, že by tyto problémy byly čistě psychické, neboť jsem dřív po ránu míval silné erekce a teď pokud jsou, tak jsou poměrně slabší. V době, kdy mi tento problém začal, jsem se cítil naprosto v pořádku. Nyní asi 14dnů erekce dosáhnout mohu, není to tak těžké jak to bylo předtím, ale pořád to není ta 100% erekce, co jsem měl předtím a přijde mi, že je i penis trochu méně citlivý. Asi měsíc zpátky mi začalo být špatně, naběhla mi uzlina na krku a mysleli jsme si, že to je chřipka, poté jsem šel na vyšetření a našli mi cytoplazma viry, takže asi mononukleoza/toxoplazmoza a z krevních testů mi zjistili zvýšený cholesterol a o něco vyšší počet červených krvinek(mírně nad hranicí, asi 183). Obecně se stále od té nemoci cítím slabší, takže to má jistě na aktuální stav erekce vliv, ale přesto bych se chtěl zeptat, jestli se nemůže jednat i o něco s hormony, jelikož jsem měl od dětství pomalejší vývin a puberta mi začala až okolo 16/17 roku života, nemám nějak hodně hluboký hlas a například fousy mi začaly růst až teď a v době, kdy se ED dostavila, jak jsem zmínil, jsem se cítil naprosto v pořádku + beru přibližně ten měsíc slabá antidepresiva, což jsem se dočetl, že také může mít trochu vliv. Přesto se chci zeptat, jestli je možné, že se erekce spraví sama? Tento problém jsem měl již asi 2x, ale vždy to bylo samo do pár dnů opět v pořádku. Ale jelikož to teď trvá 4. měsíc a erekce je i nyní poměrně slabší, než bývala, dřív jsem měl spíš problémy s častou erekcí, bez nějaké větší stimulace, tak mě tento aktuální stav samozřejmě znepokojuje. Popř. bych se chtěl zeptat, co bych měl dělat? Omlouvám se za dlouhý a mírně matoucí dotaz a děkuji za strpení.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, už to, jak problém popisujete svědčí spíše pro psychickou záležitost, než pro ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Při pohlavním styku nemohu dosáhnout erekce
Je mi 20 let a při pohlavním styku nemohu dosáhnout...
Erekce
Chtěl bych se na něco zeptat co mě trápí několik měsíců....
Porucha erekce
Dobrý den, řeším dilema, zda užívat jednorázové nebo...
Porucha erekce
Dobrý den, mám dotaz ohledně poruchy erekce. V kombinací...
Erekce
27.4.2016 operace mozku.nádoru, nezhoubne, kontrola...
Porucha erekce
Dobrý den.Mám problém s erekci. Na koho se mohu obrátit...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vsugerované těhotenství?

Dobrý den, mám problém, který mě trápí už skoro dva měsíce. vezmu to od začátku. V...

Vsugerování onemocnění

Dobrý den, je mi 17 let a mám takový problém. Asi před 2 měsíci jsem si na hlavě...

Vsugerování onemocnění

Dobrý den, je mi 17 let a mám takový problém. Asi před 2 měsíci jsem si na hlavě...

VSV CRT

Dobrý den, mám VSV, ccTGA, po Senningově korekci v roce 1991, pro kalcificaci...

Vše co dělám je špatně

Dobrý den, Mám dcerku ( v lednu jí bude rok ) a když jí bylo 4,5 měsíce odstěhovala...

Vše kolem zrychlené

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně mého přítele, kterého nemůžu dostat k lékaři....

Vše negativní,přitom hrozné bolesti.

Dobrý den,obracím se na Vás s prosbou,přes tuto internetovou adresu. Mám šílené...

Vše o sexu

Prosim o radu ....... Rad bych neco udělal v sexuálnim řivote Zatim stalou...

Vše od krčí páteře?

Dobrý den,29.11.2014 jsem měla autonehodu při které jsem utrpěla distorzi C...

Všechno sperma vyteče

Dobrý den, už delší dobu mám problém s tím, že kdykoliv se do mě přítel udělá,...

VŠECHNY MOŽNOSTI LÉČBY OBSEDANTNĚ KOMPULSIVNÍ PORUCHY

DOBRÝ DEN, BERU PRO VÝŠE ZMÍNĚNOU DG. TYTO LÉKY - Cipralex a Zoloff. Můj lékař...

Všechny nemoci

Dobry vecer, muzu a jak kombinovat lecbu magnetoterapie a lymfodrenaznich kalhot?...

Všeobecné zdravotní problémy

Dobrý den, Již asi 10 dní mám všeobecné zdravotní problémy, které začali...

Vši

Dobrý den,mám takový problém ,mám vši ale ne hrozně moc vší ale třeba jen jednu...

Vši

Dobrý den, tři dny mě neobvykle svědila hlava, čtvrtý den (dnes) jsem ráno...

Vši

Dobrý den, v srpnu jsem chytla vši. Měla jsem šampon a různé spreje. Ale dneska...

Vši

Dobrý den, obracím se na Vás s velikou prosbou. Jsem již úplně bezradná. Již...

Vši

Dobrý večer, dcerka měla v září vši. Dělali jsme několikrát kůry a stále jí...

Vši

Dobrý den, dcerka v září měla vši, všimli jsme si toho až po delší době, protože...

Vši

Dobry den pani doktorko.Trapi mě Vši.V zaři jsem u znamych dostala vši.Byla...