Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Výsledky štítné žlázy

Endokrinologie ILONA 20.1.2010

Dobrý den, dnes jsem si byla vyzvednout výsledky štítné žlázy, paní doktorka, ke které jsem objednaná, má teď dovolenou a bude tam až tak za 14 dní. Mohla byste mi prozradit ty výsledky? Co znamná : T3...1.74nmol/l....0.89-3.45 T4....105.50nmol/l....62-151 TSH.....1.487mIU....0.35-4.94 CRP11.2+......mg/l ..0-8 moc děkuji, už jsem takhle ve stresu před novým rokem jsem byla teprve na krvi..samé starosti a pořád jsem jen kvůli té štítné žláze v hlubokém stresu....děkuji za odpoveěď - ilona

Odpovídá lékař:

Hormony štítné žlázy máte zcela v normě. To znamená, že její funkce je normální.
Trochu...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

Snížená funkce štítné žlázy
Dobrý den, mám dotaz ohledně štítné žlázy. Již 8 let...
Hormony štítné žlázy
Dobry den, při preventivní prohlídce mi byla zjištěna...
Sono štítné žlázy
Dobrý den, dnes jsem byla na sonu štítné žlázy a ve...
Nemoc štítné žlázy
Dobrý den, je při takových to hodnotách štítné žlázy...
Hodnoty štítné žlázy
Dobrý den, před otěhotnění mě doktorka poslala na...
Výsledky UZ štítné žlázy
Dobry den dneška som.bol na sone stitnej zlazy a takyto...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Výsledky spermiogramu

Dobrý den,bylo by možné my vysvětlit výsledky spermiogramu?Makroskopsický vzhled:...

Výsledky spermiogramu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na partnerovy výsledky spermiogramu, zda je...

Výsledky Spermiogramu

Dobrý den, ráda bych se zeptala na manžela. Výsledky Spermiogramu jsou: Objem...

Výsledky spermiogramu

Dobrý den, již rok a půl se snažíme s manželem o dítě, ale nedaří se nám....

Výsledky Spermiogramu

Ráda bych se zeptala na manžela. Výsledky Spermiogramu jsou: Objem 2,5ml; pH...

Výsledky spirometrie

dobrý deň Chcel by som sa informovať s výsledkami spirometrie či sú v norme...

Výsledky spirometrie

Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledků ze spirografie: FVC 49%, FEV1 33%,...

Výsledky spirometrie

Dobrý den mé výsledky Spirometrie jsou FVC 120%, FEv1 102%, PEF 80%, MEF 77%,...

Výsledky štítná žláza

Dobrý den, jsem 13tt a výsledky krve mám: supersenzitivní TSH 3,25, T4 volný...

Výsledky štítné žlázy

Dobrý den, již od listopadu mi padají hodně vlasy (denně více jak 100, při mytí...

Výsledky štítné žlázy u dítěte

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor výsledků mé téměř 2,5 leté dcery. Dcera...

Výsledky štítnej žlazy

Dobrý deň Potrebovala by som poradiť moja mamka bola pred nedávnom v endokrinologickej...

Výsledky těhotenských testů

Dobry den chtěla bych se zeptat zda je normali v začátku tehotensty tehotensky...

Výsledky testov

Dobrý deň, bol som dnes na krvných testoch a chcem sa informovať či moje hodnoty...

Vysledky testu

Dobry den, chtela bych se zeptat. muj prakticky lekar mi delal kompletni krevni...

Výsledky testů

Dobrý den, jsem ve 28. týdnu a 8.3. jsem měla odběr na jaterní testy: serum...

Výsledky testů

Dobrý den,chci se zeptat jsem až za měsíc objednaná na endokrinologii.Mám výsledky...

Výsledky testů

Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit, jestli mám dle níže uvedených výsledků...

Výsledky testů

Dobrý den pane Doktore, dělali mi krevní odběry a nevím co znamenají, k lékaři...

Výsledky testu

Dobrý de pane doktore chtěla bych se zeptat opakovaně jsem byla na prohlídce...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velikost penisu v klidném stavu.

Lze nějak ovlivnit velikost penisu v neztopoření? S velikosti ve ztopoření sem...

Noční pomočování - dlouhodobé řešení

Dobry den. syn teraz dovrsi 7 rokov a stale ma problem s nocnim pomocovanim....

Pupínky na jazyku

Dobry vecer, obracim se na Vas s problemem, ktery jsem zpozorovala dnes pri...

Koupání po operací křečových žil

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá koupat v bazénu (1 měsíc) po operací...

Primární noční enuréza

Dobrý den, můj syn má primární enurezu. Nefrologické i urologické vyšetření...

Distorsio gen 1. sin, distensio LCM

Dobrý den, při sportu jsem si poranil koleno. Lékař stanovil diagnozu: distorsio...

Srůsty plic

Při rentgenu plic mi bylo řečeno že mám srůsty na plicích. Ale nedostal jsem...

Test na intoleranci laktózy

Prosila bych o radu, zda je možnost někde (Praha a okolí) podstoupit test na...

Hučení v hlavě, motání hlavy, tlaky v hlavě

Dobrý den, od té doby co jsem dostala volejbalovým míčem do hlavy trpím tlaky...

Bolest kolene

Dobry den, vcera jsem byla se synem v dětské herně, lezla jsem s nim na prolezackach...

Strie na trislech z dlouheho sezeni?

Dobry den, sedim dlouhe dny u pocitace ale jsem pomerne hubeny a posledni dobou...

Distorze kolene

Dobrý den, chtěla bych se optat na problematiku fixace nohy a antikoncepce při...

Vykašlávání černého hlenu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat: Každý den ráno, vykašlávám černý hlen a během...

Noční enuréza ?

chcu se zeptat kdyz to dospely co to znamena

Křeče v břiše, průjem

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jednou za čas třeba jedno do roka mám hrozné...

Spolknutí střípku

Dobrý den pane doktore, měla bych jeden dotaz, týkající se spolknutí cizího...

Poruchy pohyblivosti bederní páteře, žena, 31 let

Dobrý den. Mám dotaz. Je mi 31 let, výška 170, váha 57, sportovní typ, ráda...

Arytmie-tachykardie.Kes,sves

Zdravím vás doktoři, chtěl bych se zeptat. Mé výsledky ekg holtra: po dobu monitorace...

Pohyby plodu

Dobrý den, Mám dotaz ohledně těhotenství. Jsem v 31+0 a necítím od začátku...

Oční šum, divné vidění

Dobrý den, je mi 24 let, sportovec, nekuřák, 68kg, 172cm, práce - programátor...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
Představte si prostředí, kde se vždy setkáte s pozorností, kterou očekáváte.
* registrací neměníte svého lékaře.