Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Warfarin a Rheuma care na klouby

Ortopedie Václav 13.2.2017

Dobrý den. Prosím o radu příp. doporučení, jak v mém případě postupovat. Cca v listopadu loňského roku mi začaly brnět 2 prsty u jedné ruky, posléze se přidala i druhá a přidaly se i otoky s omezenou pohyblivostí. Z počátku jsem tomu nevěnoval moc pozornosti, ale po zhoršení jsem navštívil lékaře, který mi předepsal různé rehabilitace a procedury. Nakonec jsem skončil u neurologa. Pro Váš přehled a posouzení uvádím výsledek vyšetření. "Sinistrorotační skoliosa Cp, napřímená krční lordosa, pokročilá osteochondrosa C5-C6 a mírnější C4-C5 s foraminosami C4-C6 vpravo, významně C5-C6 Rhizartróza a regr. změny IP kloubů oboustranně." Největší problém je rukou, skoro všechny prsty téměr nemohu ohýbat.V současné době ještě docházím na masáž, ale zatím žádné velké zlepšení. Ještě doma provádíme parafinové zábaly, které mi byly doporučeny. Dostala se mi do ruky nabídka na léčivé výrobky na můj problém, ale rád bych slyšel názor odborníka než bych si je event. zakoupil. Jedná se o Warfarin, který má prý vliv na zlepšení a potom také "výjimečně účinný" Rheuma Care /Výzkumný ústav.
Budu rád za Vaše posouzení, příp. doporučení, jak by bylo nejlépe poustupovat. Děkuji předem za můj dotaz a zdravím.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, tak nejdříve k Warfarinu. Tablety Warfarin se používají k prevenci a léčbě tromb...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


U vás se jedná zřejmě o kombinaci degenerativních změn krční pateře, popis rtg snímku je j...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Warfarin a vitamíny a léky na bolest
Dobrý den, začala jsem užívat lék Warfarin, chvci se...
Warfarin+
Dobrý den. Dlouhodobě užívám Warfarin. Prosím o informaci,zda...
Warfarin a ostropestřec
Dobrý den,mám dotaz.Mohu používat ostropestřec s kombinaci...
Warfarin a Zodac
Dobrý den, lze požívat Warfarin a Zodac ?
Multivitamin+natural a warfarin
Dobrý den, užívám warfarin každý den a chci se zeptat...
Warfarin a léky na horečku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké léky na snížení...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Warfarin a nevhodné potraviny

Dobrý den, moje maminka po implantaci kardistimulátoru užívá lék na ředění krve...

Warfarin a nové léky

Užívám již asi 2 -3 roky Warfarin 5 mg / 1 prášek denně. dostal jsem ho na...

Warfarin a Omega

Dobrý den. Užívám Warfarin. Chci se zeptat jestli můžu k němu brát Omega Marine...

Warfarin a oregano

Dobry den,mela jsme plicni embolii,beru warfarin,mohu k tomu koreni napr.oregano?Dekuji.

Warfarin a ostropestřec

Dobrý den,mám dotaz.Mohu používat ostropestřec s kombinaci těchto léků? WARFARIN,LORISTA...

Warfarin a potravinové doplňky

Dobrý den. Chci se zeptat jestli můžu užívat k Warfarinu OmegaMarinaForte. Warfarin...

Warfarin a potravinové doplňky

Dostala jsem užívání Warfarinu,důvod neznám,mohu brát doplňky stravy v rozpustných...

Warfarin a potraviny s vitamínem K-které se nesmí nebo musí omezit

DOBRÝ DE ,PO KOLAPSU MI ZJISTILI SRDEČNÍ ARYTMII DOSTI VYSOKOU.JELIKOŽ MÁM VELMI...

Warfarin a pradaxy

Múžete mě prosím vysvětlit mechanizmus působení v tělě Warfarinu a Pradaxy?Jak...

Warfarin a prášky proti bolesti

Mohu při užívání Warfarinu použít proti bolestem zad -Tramal, Mabron retard,Aulin?...

Warfarin a ridnuti kosti

Dobry den,3 mesice uzivam warfarin kvůli podezdreni na pl.embolii,casto se mi...

Warfarin a srazenina

Dobry den,beru warfarin,mela jsem plicni embolii,ted mam menstruaci a udelala...

Warfarin a těhotenství

Dobrý den, v listopadu jsem prodělala již druhou trombózu DK, poprvé popliteální,...

Warfarin a těhotenství

Dobrý den, přítel prodělal plicní embolii a užívá asi půl roku Warfarin. Plánujeme...

Warfarin a Tenzin

Dobrý den, beru Warfarin 5mg po mozkové příhodě/fibrilace/,mohu k němu brát...

Warfarin a vacushape

Dobrý den paní doktorko, mám diagnostikován sekundární antifosfolipidový syndrom...

Warfarin a Viagra

Dobrý den, beru po embolii plic Walfarin, jak je to s používáním Cialisu nebo...

Warfarin a vitamínové přípravky

Dobry den,dva mesice uzivam Warfarin,mohu k nemu brat i vitaminove pripravky,sice...

Warfarin a vitamíny a léky na bolest


WARFARIN A WOBENZYM

Dobrý den, mamka mého partnera (1952) by v rámci rekonvalescence ráda začala...