Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Warfarinizace u ICHS

Vnitřní lékařství Vladimír 9.2.2021

Jediné a myslím to hlavní co mohu uvést je ta skutečnost že již delší dobu po operaci srdce (baypas 2x) jsem indikován jako pacient z možným rizikem infarktu z důvodů možnosti tvorby krevních sraženin a to ředěním krve pomocí Warfarinu. Na co chci upozornit že již více jak 2 měsíce trpím s vysokým svěděním pokožky po celém těle, nejvíce v oblasti zad a nemohu naprosto z těchto důvodů se vyspat.
Rovněž uvádím že bez léku Furon nebo Furosemid nemohu existovat a to proto že jsem permanentně buď více nebo trochu oteklý (zvláště nohy). Jak jsem byl již informován i lékařem je to výsledek kdy došlo při dlouhodobém užívání Warfarinu k poškození ledvin na což jsem si obstaral i literaturu .
Prosím poraďte mi co mám dělat . Mohl bych užívat lék Stacyl 100 mg ? Je volně prodejný. Děkuji ...LIER

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, pane Vladimíre. Warfarin se užívá na ředění krve zejména při přítomnosti srde...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

ICHS a další
Dobrý den.Můj kardiolog mi natočí EKG,zeptá se jak...
Warfarinizace
Dobrý den,manželce byl při podezření na onemocnění...
ICHS
Dobry den prosimvas mam pry predifarktovy stav a to...
ICHS a sauna
Dobrý den, prosím o radu. Jsem 10 let po infarktu a...
ICHS DK
Pane doktore, mám dotaz. Od roku 2004 se léčím pro...
ICHS a bolest
Dobry den chtela bych se zeptat jsem dva mesice po...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Warfarin u manžela a početí dítete

Dobrý den. Muj manzel bere treti mesic warfarin. Byl na operaci s kolenem a...

Warfarin v kombinaci s Cilkanolem

Dobrý den. Užívám Warfarin 3 mg, 1,5 tablety denně a léky na snížení krevní...

Warfarin vs clexane

Dobrý den, prosím vás o objasnění dilematu, na který mi ani lékař neodpověděl....

Warfarin x osteroporoza

Dobrý den, moje matka 67 let více jak 4 roky užívá Warfarin (po celou dobu stejné...

Warfarin- anopyrin

Vážený pane doktore Je mi 78 let a užívala jsem rok a púl warfarin.Protože...

Warfarin, Antikoncepce, Menstruace

Dobrý den, v lednu roku 2014 jsem prodělala oboustrannou plicní embolii s infarktem...

Warfarin, pervitin a extáze

Dobrý den, užívám warfarin na ředění krve po hluboké žilní trombóze a chtěla...

Warfarin, umělá chlopeň

Dobrý den, babička měla krvácení do dutiny břišní (vřed v žaludku). Má umělou...

Warfarin+

Dobrý den. Dlouhodobě užívám Warfarin. Prosím o informaci,zda mohu užívat lék...

Warfarinizace

Dobrý den,manželce byl při podezření na onemocnění srdce naordinován Warfarin....

Warfarinizace, potíže s arytmií, nevolnosti

Dobrý den, moje babička 78let měla opakované problémy s arytmií. Nyní jí byla...

Warfarinová dieta

Jsem po operaci srdce a musím trvale užívat warfarin 5mg a to jednou za den....

WarfarinxAdipex

Hezky den, je mozne pri uzivani warfarinu zaroven uzivat i adipex? dekuji za...

Wartec - nezadouci ucinky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na rozdílné informace v příbalovém letáku Wartec...

WC

Dobrý den, zajílalo by mě, zda je možné na veřejném wc něco chytit v případě,...

Wc prkénko


WC prkénko a pohlavní nemoci?

Dobrý den, mám dotaz ohledně toho, co se dá chytnout z wc prkénka. Stala se...

Wegenerova granullomatoza

Dobrý den,byla mi zjištěna výše udaná nemoc.Léčím se.Po lécích se necítím dobře,nyní...

WEGENEROVA GRANULOMATÓZA

Dobrý den, no neví na koho se obrátit s tím aby mi tuto nemoc trochu přiblížil....

Wegenerova granulomatóza - psychika

Dobrý den, moc Vás prosím o radu, co dělat aby se mému otci zlepšila psychika...