Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Zarudnutí

Psychiatrie Marek 18.12.2014

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor, čím může být toto zarudnutí, žadného nebezpečného sexu jsem se nedopustil ani nějakého rizikového jednání.Jediný faktor by mohl být, zanedbaní hygieny poslední týden, či dvou (bez přístupu teplé vody, tudíž absence sprchy), při drobnějším ohledání obrázku jsi zajisté,všimnete ''kroužku'' je od přitelkyně od orálního sexu (rovnátka) zda by to mohlo mít vliv. Předem děkuji za odpověd a nejsem si jist správného zařazení dotazu. Přeji krásný den a svátky
Marek

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, pane Marku, zhrubění kůže na žaludu může skutečně souviset s horší hygienou s...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zarudnutí
Dobrý den, před časem se mi na zadní části předkožky...
Zarudnutí penisu
Dobrý den, nepravidelně se mi na žaludu objevuje červené,...
Zarudnutí pochvy
Dobrý den, uz vice jak dva mesice resim se svym gynekologem...
Zarudnutí
Dobrý den, všimla jsem si, že u poševního vchodu mám...
Zarudnutí predkozky
Dobrý den. Už delší dobu u sebe pozoruji zarudnutí...
Zarudnutí na obličeji
Dobrý den,prosím o radu na tváři mám již delší dobu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zarudlý, svědící prstenec na penisu pod zaludem

Dobry den, prosim Vas, jiz nekolik mesicu me trapi precitlivela predkožka tesne...

Zarudlý, svědivý, loupající se šourek

Dobrý den, v pondělí odpoledne po sprše ( nevím jestli hraje roli ta koupel)...

Zarudlý,červený svědící vyrážka na předkožce penisu

Dobrý den, asi tak 5 dnu mám na předkošce, šourku červenou zarudlou vyrášku,cca...

Zarudnutá dírka okolo piercingu

Letos v létě sem si nechala propíchnout pupík. Dírka okolo pupíku byla chvíli...

Zarudnutá nateklá víčka

Zdravím, v posledních pár týdnech se mi na horních víčkách, vždy u vnějšího...

Zarudnuta predkozka

Uz dlhsi cas (cca 2 mesiace) mam problem s predkozkou. Po nechranenom oralnom...

Zarudnutá předkožka po masturbaci a orálním sexu.

Dobrý den, mám prosím vážný dotaz,když mě manželka uspokojuje rukou,nebo orálním...

Zarudnutá vrchní strana penisu + vyústění moč. trubice

Dobrý den, asi před půl rokem jsem měl pohlavní styk. Udělaly se mi za dva dny...

Zarudnutí

Dobrý den, všimla jsem si, že u poševního vchodu mám nějaké zarudnutí jen část...

Zarudnutí

Dobrý den, před časem se mi na zadní části předkožky udělaly červené fleky tak...

Zarudnutí a svědění očí

Dobry den, čtyřletý syn má už rok problém s očima, nevím z jakého důvodu nebo...

Zarudnutí a bolest předkožky po sexu

Dobrý den, asi před 4mi dny jsem měl sex se svou partnerkou a po sexu se mi...

Zarudnutí a bolest žaludu

Dobrý den, už několik let mám zarudlou špičku penisu .. to je prý normální .....

Zarudnutí a červené pupínky

Dobrý den chtěl bych se zeptat co by mohlo být.... Přišel jsem ze školy domů...

Zarudnutí a olupování pokožky penisu

Dobré odpoledne, tento týden jsme měli s přítelkyní vícekrát pohlavní styk a...

Zarudnutí a otok končetin


Zarudnutí a otok nártu

Dobrý den, od února mi otékal vnitřní kotník pravé nohy. Po vyšetření na ortopedii...

Zarudnutí a otok obličeje

Trápí mě alergie téměr na všechny opalovací přípravky. Čím silnější ochrana...

Zarudnutí a otok paže po očkování

Dobrý den, jsem 8. den po očkování proti koronaviru vakcínou Moderna a v místě...

Zarudnutí a otok penisu a šourku

Z nějakého důvodu mi rudne a natéká penis a šourek. Zdá se mi že by to mohlo...