Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Zvyšování váhy

Vnitřní lékařství Leo 1.8.2016

beru léky Furon 40mg,Nolpaza 40mg,Glimepirid 2mg Warfarin 5mg,Caramlo 10mg,Olicard 40mg bisoprolol a teť i omega 3 a multivitamin + natural,prodělal jsem srdečni selhani,fatickou poruchu trpim obezitou měřim 174 a vážim 103 Kg a lečim se cukrovkou 2 .Warfarin mi moc dobře nesedi lečíl jsem se anopyridem vcelku jsem jej dobře snášel ale teť při nasazení tolíka léku průdce stoupa i ma váha.Vážil jse v průměru od devadesati dvou kila ale teť moje váha pořád stoupa i když dodržují stravovaci režím,je možné vynechat ten Warfarin a nahradit jínym lékem jako například Dabigatran-Rivaroxaban nebo spět anopyrid.Děkují

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Leo,
warfarin nemá příliš vliv na zvýšení váhy, velmi často bývá u pacientů se srdečn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zvysovani vahy
Je mi 26 let a za rok jsem pribrala vuce jak 10 kilo,chodim...
Zvyšování váhy
V září t. r. jsem začala držet redukční dietu, příjem...
Zvyšování dávky
Dobrý den, chtěl jsem Vás požádat o vysvětlení aplikace...
Letrox a zvyšování váhy
Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat zda...
Zvyšování váhy -Cipralex
Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat,v lonském...
Zvýšení váhy
Dobrý den, celý život jsem byla hubená do 50-55 kg...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zvýšešná hladina vápníku v krvi

Dobrý den, mám 22 měs holčičku, která od narození málo jí a pije. Po různých...

Zvyšit apetit

dobry den ,chtěla jsme vas poprosit mam manžela 13 let ale nikdy nemněl moc...

Zvýšit chut k jídlu

Dobrý den chci se zeptat jak zvýšit chut k jidlu?Dlouho jsem brala pangamin...

Zvýšit přísun jodu v těhotenství při tyreotoxikoze?

Dobrý den, jsem těhotná v 2. trimestru a od začátku se léčím s hyperfunkcí štítné...

Zvýšná hladina prolaktinu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - na konci března jsem prodělala spontání potrat...

Zvýšna hodnota ALT

Dobrý deň, čo môže znamenať alebo spôsobovať zvýšenú hodnotu ALT na 1,70. K...

Zvýšný nekonjug. bilirubin, urobilinogen v moči

Dobrý den, při vyšetření krve mi byla zištěna vysoká hladina Bil-T 32,4, Bil-D...

Zvyšování ALT

Dobrý den. Pravidelně každých půl roku chodím na odběry krve a moči a z hodnot,...

Zvyšování dávky

Dobrý den, chtěl jsem Vás požádat o vysvětlení aplikace jako takové? Mám zvyšovat...

Zvyšování leukocytů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Chodím darovat krev a všimla jsem si, že...

Zvyšování váhy

V září t. r. jsem začala držet redukční dietu, příjem potravin jsem snížila...

Zvyšování váhy -Cipralex

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat,v lonském roce jsem brala na...

Zvyšují gynekologické záněty CRP

Dobrý den, ráda byc se zeptala, zda gynekologické záněty nebo pohlavně přenosné...

Zvyšující se bolesti bederní páteře

Dobrý den ,prosím můžete mi laicky vysvětlit mou diagnozu a jestli to je na...

Zvyšující se hodnota CEA

Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o radu ohledně svého přítele, kterému v...

Zvyšující se tělesná výška

Dobry den, Jmenuji se Lenka a mam na Vas dotaz. Je to sice divne je mi 36...

Zvyšující se trend jaterních enzymů

Dobrý den, dne 30.11. 2020 mám laborku s těmito hodnotami glukoza 6.3, ALT...

Zvyšující třes rukou, nohou, hlavou

Dobrý den, ráda bych využila této možnosti a zeptala se na potíže, které...

Zýpach z pochvy

Dobrý den, již půl roku mám problém se zápachem z pochvy, je to pravidelně po...

ZYPREXA

Dobrý den, prosím o vysvětlení, proč se tloustne po lécích ZYPREXA?